Erbay: Silahlı saldırı ile alakamız yoktur

TAKİP ET

Karaman Efe Emlak yetkilisi Burak Erbay, Karaman'da işyerinin hemen önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonrası yanlış anlaşılmaların ortaya çıkması üzerine bir açıklama yaptı.

Erbay, silahlı saldırı olayı sonrasında birçok telefon alarak durumu merak edenler ve kendileri ile ilgili olduğunu zannedenler olması üzerine açıklama yaptı.

Efe Emlak yetkilisi Burak Erbay açıklamasında, “Rauf Denktaş Mahallesi 2. İstasyon Caddesinde bugün (23.02.2021) gerçekleşen silahlı saldırının firmamızla hiçbir şekilde ilgisi yoktur. Saldırı sonrası yaralanan şahıs işyerimize sığınmış ve tarafımızca insani görev olarak yardım için gerekli çağrı merkezi aranmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.

OLAY

Karaman'da silahlı saldırıya uğrayan kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, motosikletli iki kişi, Rauf Denktaş Mahallesi 2. İstasyon Caddesi'nde yürüyen Mustafa T'ye tüfekle ateş edip kaçtı.

Vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanan Mustafa T, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Mustafa T'nin, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayın bütün detayları için tıklayın