Emniyet Genel Müdürü Aktaş, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

TAKİP ET

quot;Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

quot;Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Aktaş, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin, yurt içi ve yurt dışında çektiği "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.

Haber kategorisinde Özkan Bilgin tarafından çekilen "Görev tamam" ve Müzahim Zahid Tüzün'ün "Karda iz peşinde" başlıklı fotoğraflarını seçen Aktaş, spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar", Mustafa Yılmaz'ın "Yüzücü" ve Cüneyt Çelik'in "Beygirgücü", çevre-yaşam kategorisinde ise Esra Hacioğlu Karakaya'nın "Gözün gördüğü, kalbin bildiği" adlı fotoğraflarına oy verdi.

Aktaş, birbirinden güzel fotoğraflar arasında karar vermekte çok zorlanarak tercihlerini yaptığını belirterek, bu muhteşem programın hazırlanmasında emeği olan ve fotoğraflarıyla katkı verenleri yürekten tebrik etti.

AA'nın, kendileri için bir "dünya markası" ve "prestij markası" olduğunu vurgulayan Aktaş, "Ayrıca yine AA'mızla Tarım ve Orman Bakanlığımızın işbirliğiyle yürüyen ağaç kampanyasına da bu vesileyle katılmış ve memleketimiz Elazığa'a bir fidan göndermiş olduk sizin aracılığınızla. Onun için de çok teşekkür ediyorum." dedi.


AA