Eğitim Sektöründe Lider Kurumlardan Akansel Eğitim Danışmanlık

TAKİP ET

Eğitim sektöründe Türkiye'nin lider firmalarından olan Akansel Eğitim Danışmanlık Şirketi kurucusu Kenan Akansel elde ettiği başarı ve ödüllerle adından söz ettiriyor.

Türkiye'de eğitim sektöründe en bilinen firmalardan bile daha fazla adından söz ettiren öncü Akansel Eğitim Danışmanlık Şirketi kurucusu Kenan Akansel bir çok ünlü isminde aralarında bulunduğu ödül töreninde aldığı ödülleri ve bu alanda elde ettiği başarıları ile konuşulmaya devam ediyor.

Bir çok firmanın sponsorluğunda 2011 yılından bu yana bir çok başarılı seminer programına imza atan Kenan Aksansel İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü Lisans mezunudur. Yüksek Lisansını Ekonomi ve Yönetim bölümünde tamamlayan Akansel, 2016 yılında kurduğu Akansel Eğitim Danışmanlık Şirketi ile kurulduğu günden bu yana eğitim danışmanlığı alanında hizmet vermektedir. Sektörde kendini ispatlayan Akansel Eğitim Danışmanlık özel firmalara ve üniversitelere ise eğitim vermeye devam etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde basına açıklama yapan Kenan Akansel, Akansel Eğitim'in kalitesini kanıtladığını ayrıca şunları söyledi:

"Eğitim hizmetleri denilince en çok tercih edilen firmaların bundan sonra en başında olacağız. Birçok dalda profesyonel ve alanda ismini duyurmuş eğitmenlerle birlikte seminerler düzenliyoruz. Bu doğrultuda hedeflerini gerçekleştirmek isteyenler bizimle iş hayatında önemli katkılar sağlarken, başarıya giden anahtarı elde ediyorlar. Akansel Eğitim Danışmanlığı, kuruluşundan bu yana kısa sürede birçok sertifika programını düzenlemeye devam ediyor ve binlerce kişinin kendini geliştirmeye katkıda bulunuyor. İş hayatında da olumlu yönde etkilenen yüzlerce kişinin teşekkür mesajlarını almaya devam ediyoruz. Hizmet kalitemizi yükseltmek ve sürekli geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'nin her ilinde, eğitimden uzak olan bölgelere de ulaşarak, toplum ve millete en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kazananlar ile yürüdüğümüz yolda en büyük gücümüzü firmamızı tavsiye eden insanlardan alıyoruz. Onlara teşekkürü borç biliriz. Hedeflerine başarıyla ulaşmak isteyen herkesi Akansel Eğitim Danışmanlığı'na bekleriz" dedi.