Diş Problemlerinde Özel Sağlık Sigortası Avantajları

TAKİP ET

Her bütçeye ve ihtiyaca uygun seçeneklere sahip olan özel sağlık sigortası diş, diyetisyen, psikolojik danışmanlık,...

Her bütçeye ve ihtiyaca uygun seçeneklere sahip olan özel sağlık sigortası diş, diyetisyen, psikolojik danışmanlık, göz vb. tüm sağlık sorunlarında en iyi hizmeti almanızı mümkün kılar. Sağlığınızın yıl boyunca güvence altında olmasını sağlar. Sizi risklere karşı koruma altına alan bu sigorta türü için her poliçe kişiye özel olarak hazırlanır. Farklı hizmetlerden yararlanma olanağı sunan özel sigorta tıbbi destek ve yardımdan en uygun fiyatlarla yararlanmanıza yardımcı olur.

İsterseniz standart poliçeye ek teminatlar dahil ederek sigortanızı daha geniş kapsamlı hale getirebilirsiniz. Anlaşmalı kurumlardan hizmet alarak yaşamınızdaki konforu artırabilir, hastalıklara karşı daha hazırlıklı olabilirsiniz. Buna karşılık ödeyeceğiniz özel sağlık sigortası fiyatları daima ekonomik olacak ve kişiye özel olarak belirlenecektir.

Standart teminatlarınızı genişletmek istediğinizde hem hizmetleriniz artacak hem de fiyatta değişiklik olacaktır. Alacağınız ek hizmetler arasında dolgulu diş paketi, göz ve diş bakım paketi, mini check up, diyetisyen hizmeti, online doktor hizmeti, pet ve veteriner, sağlık paketi, araç hizmetleri, sağlıklı yaşam paketi, psikolojik danışmanlık gibi ilave hizmetler olacaktır. Bunlar içerisinde özellikle diş bakım paketi kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görür.

Özel Sağlık Sigortası Ne İşe Yarar?

Yüksek standartlarda tedavi olma imkanı sunan özel sağlık sigortası kaza ya da hastalık halinde sizi masraflardan kurtarır. Buna karşılık ödeyeceğiniz özel sağlık sigortası fiyatları alacağınız hizmete kıyasla oldukça düşüktür. İyi bir tedavi süreci geçirmeniz ve maddi açıdan rahat olmanız tedavinizi daima olumlu yönde etkileyecektir. Sigorta sayesinde hastalık boyunca ihtiyacınız olacak ilaç, tedavi ve benzer giderlerinizi zorluk çekmeden karşılayabilirsiniz.

Kullanıcısına en iyi sağlık hizmetini sunan özel sigorta geniş kapsamlıdır. Kendi içerisinde ayakta ve yatarak tedavi olarak çeşitlere ayrılan bu sigorta türü çeşitli muayeneler, test ve kontroller, cerrahi süreçler gibi durumlarda kişiye destek olur. Ayakta tedavi kısmı muayene, terapi, ilaç ve röntgen masraflarını; yatarak tedavi ise hastanede kalmayı gerekli kılan halleri kapsar.

Özel Sağlık Sigortası Diş Tedavisini Karşılar Mı?

Diş sağlığınızı korumak için kahve tüketimini azaltmak, diş ipi kullanmak, sigara içmemek, dişlerinizi doğru fırçalamak, su tüketimini artırmak, meyve ve sebze tüketmek, düzenli diş hekimi kontrolü gibi davranışlara özen gösterebilirsiniz. Buna ilave olarak özel sağlık sigortası yaptırabilir ve içerisinde bulunan diş tedavi imkanlarından yararlanabilirsiniz. Kapsamlı diş tedavisi için poliçenize ilave diş hizmeti dahil ettirebilir, ayakta tedavi seçeneklerinizi genişletebilirsiniz. Standart durumlarda kaza sebebiyle dişlerde ortaya çıkan hasarlar, tıbbi ve cerrahi işlemler sağlık sigortasından karşılanır. Demir Sağlık bünyesinde bu hizmetler daima en geniş şekilde sunulur.