Davetlerde Giyebileceğiniz Kısa Elbiseleri Modelleri

TAKİP ET

Eğlencenin ve sohbetin tadına doyum olmayan, birbirinden farklı ve şık elbiselerle gözleri dolduran

Eğlencenin ve sohbetin tadına doyum olmayan, birbirinden farklı ve şık elbiselerle gözleri dolduran, davetlerin vazgeçilmez tarzı, kısa gece elbiseleri modelleri, Berfuğ Kıran farkı ile sizlerin zevkinize hitap ederek dikkatleri üzerinize topluyor.

Davetlerin yıldızı şık gece elbiseleri

Bir geceye her ne kadar gecenin anlamı damga vuruyor görünse de esas geceyi gece yapan, eğlence ve davetlilerin tercih ettiği kıyafetlerdir. Gecenin sonunda en çok konuşulan nasıl eğlenildiği ve tabi ki üzerimizdeki kıyafetler oluyor. Elbette, kıyafet tercihlerinde önemsediğimiz noktalar olması kaçınılmaz oluyor.

Kıyafetlerimizi seçerken, vücudumuzun belli bölgelerini saklama gereği duyarken bazı bölgelerimizin ön plana çıkmasını isteriz. Özellikle uzun zarif bacaklara ve ince bir bele sahipsek… Ya da dar ve zarif muzlara sahipsek giyindiğimiz kıyafetlerin bu bölgelere vurgu yapmasını isteriz.  Örneğin tek omuz elbiseler ya da kısa gece elbiseleri gibi…

Dekolteniz zarafetinizi engellemesin

Her ne kadar, kıyafet tercihinde, vücudunuzda mükemmel bulduğumuz bölümlerin ön planda olmasını isteseniz de tercih ettiğiniz kıyafetlerde, çok da abartıya kaçmadan tam dozunda ayarlanmış dekolteler ya da elbise boyları seçmelisiniz. Aksi halde vücudunuzun güzel kısmına vurgu yapmaktan ziyade, abartıya kaçılmış ve maalesef bayağı bir görünüme kapılmaktan öteye gidememiş olursunuz.

Özellikle gece kıyafetlerinde, davet elbiselerinde ayarında belirlenmiş elbise boyu, dozunda ayarlanmış dekolteler hem kıyafetinizi hem içindeki güzelliği ön planda tutacaktır. Seçimlerinizi yaparken dekoltenizin zarafetinizi engellemesine izin vermeyin.

Elbette dekoltenizin ayrında olması sizin fark edilebilirliğinizi belirleyen bir unsur ve bu tercihler hemen her yerde bulunamayan ancak profesyonel ellerle hazırlanmış koleksiyonlarda mevcut olabilecek parçalardır. Tıpkı Berfuğ Kıran’ın şık gece elbiseleri koleksiyonu gibi…

Hem şık hem zarif… Üstelik tam kıvamında dekoltelerle Berfuğ Kıran…

Yıllardır alanında uzman olan ve kalite ve zevk konusunda pek çok kadının ruhuna, zevkine hitap eden Berfuğ Kıran, şık gece elbiseleri koleksiyonu ile sizlere zengin seçenekler sunuyor.  Şıklığı, zarafeti, dişiliği ön planda tutarken abartıya kaçılmamış, tam ayarında delkteler ve ayrıntılarla zengin içerikli bir koleksiyon sergiliyor.

Berfuğ Kıran, üretiminde kullanılan kumaştan tutun da farklı pek çok renk ve model içeriği ile birbirinden şık gece elbiseleri koleksiyonu ile sizi gecenin yıldızı olmaya aday gösteriyor.

Saten ve kadife kumaşlarla birlikte, dantel kullanılarak üretilen mini şık gece elbiseleri özellikle kısa giyimi tercih eden kadınların ilgisini üzerinde topluyor. Tarz giyinmeyi ve dikkatleri üzerine toplamayı seven her kadının, Berfuğ Kıran’ın, özenle tasarlanmış bu koleksiyonlara mutlaka bakması gerekir. Aksi halde geceye dair önemli bir ayrıntıyı kaçırmış olacaklar.

Özellikle dişiliği ön planda tutan saten kısa elbiseler ile şıklığı ile akıllara durgunluk veren, tek ve büyük kollu, belli büzgülü modelleri mutlaka görülmeye değer parçalarken, mini boyu ile bacaklarınızdaki zarafeti ön planda tutan, göğüs ve yan dekoltesinde ip kullanımını tercih eden Berfuğ, kadının zarafetini asaleti ile buluştururyor.

Siz de eğer gecenin yıldızı olmak istiyor ve kendinize özgü bir stille geceye damganızı vurmak istiyorsanız Berfuğ Kıran’ın mini gece elbiseleri modellerine mutlaka bakmalı ve kendinize davetlerin en parlak yıldız olma yolunu açmalısınız