Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son 10 gün!

TAKİP ET

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son 10 gün kaldığını belirtti.

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son 10 gün kaldığını belirterek, çiftçilere uyarılarda bulundu.

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için herhangi bir ertelemenin söz konusu olmadığını söyleyen Bayram, "Bugünden itibaren bakarsak hafta sonlarını çıkarsak çalışma günü olarak önümüzde sadece 10 gün gibi bir çalışma süresi var.

Çiftçilerimizin özellikle içinde bulduğumuz salgın hastalık sürecinde yoğunluk oluşturmadan tedbirli bir şekilde toplum sağlığımız için maskeli olarak dışarı çıkmaları ve Odamızda, İl Tarım müdürlüğümüzde işlemler esnasında da maske takmalarını, kişiler arasında sosyal mesafe kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz.

Üreticilerin, Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını veya kayıt güncellemelerini yapabilmeleri için, istenilen belgelerle birlikte 30 Haziran 2021 tarihine kadar bağlı bulundukları tarım müdürlüklerine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

'Nasıl olsa uzatılır' diyerek lütfen ihmal etmeyiniz. Üzülen çiftçimiz olmasın. Üreten kazansın bol bereketli, sağlıklı, kazançlı günler dileriz." şeklinde konuştu.