Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL?

TAKİP ET

31 Mayıs 2021 tarihli altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu.

Altın fiyatları haftanın ilk gününde hem ons altın hem de dolar kuru etkisiyle yükselişini sürdürüyor. 7 Ocak’tan bu yana en yüksek seviyesine ulaşan ons altın iç piyasadaki altın türlerinin de yönünü yukarı çevirdi. Peki, artış sonrası çeyrek altın ne kadar, gram altın bugün kaç TL? İşte on altının 1903 dolar seviyelerinde olduğu 31 Mayıs 2021 Pazartesi son dakika altın fiyatları…

Anlık altın fiyatları 31 Mayıs 2021

Altın fiyatlar altın piyasasını takip eden altın yatırımcıları tarafından anlık olarak takip ediliyor. Ons altında istikrarlı yükseliş sonrası bin 900 dolar barajı aşıldı. Altının kendi değerinin 7 Ocak’tan bu yana en yüksek seviyeye ulaşması ve dolar kurundaki yükseliş altın yatırımcısının yüzünü güldürdü. Çift taraflı yükseliş sağlayan altın iç piyasada önemli bir değer kazandı. Peki, altın türlerinde fiyatlar ne durumda?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı ons altındaki ve dolar kurundaki yükselişle birlikte 525 liraya ulaştı. Gram altın bugün 525, 29 TL’den işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

840 lira barajının üzerindeki konumunu güçlendiren ve kendisine yeni hedef belirleyen çeyrek altın bugün 867 liradan satışa sunulurken, geri alım fiyatı ise 841 TL’de konumlandı.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Yüksek miktarda alım yapacak olanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 342 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 3 bin 452 lira olarak belirlendi.