Çatalhöyük Mahallesi güzergahında asfalt çalışması

TAKİP ET

Karatay Belediyesi, Çatalhüyük Mahallesi Ormankaya Sokak'taki 4 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.Belediyeden yapılan açıklamada...

Karatay Belediyesi, Çatalhüyük Mahallesi Ormankaya Sokak'taki 4 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, 250 bin ton asfalt hedefi için çalışmalara devam ettiği belirtildi.

Çatalhüyük Mahallesi Ormankaya Sokak'ta 4 kilometrelik yolun asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığı ifade edilen açıklamada, Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın şu görüşlerine yer verildi:

"Bu yıl asfaltlamayla ilgili koyduğumuz 250 bin ton asfalt dökme hedefimizi gerçekleştirmek adına da tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Karatay'ın her anlamda ilerlemesi ve yaşam kalitesinin artması için gayret etmeye devam edeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin farklı bölgelerinde yeni yol açma, yol genişletme, soğuk ve sıcak asfalt, parke-bordür ve diğer altyapı çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda uzunluğu 4 kilometre olan Çatalhüyük Mahallesi Ormankaya Sokak'taki asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Bu bölge, aynı zamanda okullar bölgesi ve otobüs güzergahı olduğu için önemli. Vatandaşlarımızın çok daha rahat yaşayabilmesi için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz."