Büyükkılıç, Antalya'da tecrübelerini paylaştı

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Antalya'da gerçekleşen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Antalya'da gerçekleşen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı'na katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ev sahipliğini AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın yaptığı ve aralarında Kayseri'nin de bulunduğu 17 il belediyesinin katılımıyla kentte düzenlenen gönül belediyeciliği temalı AK Parti bölge toplantısında Kayseri'den Büyükkılıç ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve 12 ilçe belediye başkanının yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 9 bakan yardımcısı ve 200’ü aşkın belediye başkanı da yer aldı.

Burada katılımcılarla bir araya gelen Büyükkılıç, Türkiye'de örnek gösterilen Kayseri modeli belediyeciliği ve sosyal belediyeciliğin en belirgin uygulaması olan gönül belediyeciliğine yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.