Belediye Başkanı sağlık merkezini inceledi

TAKİP ET

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, inşaatı biten Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, inşaatı biten Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tınaztepe Mahallesi'nde tamamlanmak üzere olan Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi, peyzaj çalışmaları ve iç düzenlemelerinin ardından hizmete girecek.

Hayırseverler ile birlikte inşaatın son durumunu inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"İnşaatını tamamladığımız ve peyzaj çalışması sonunda faaliyete girecek olan 7 hekim, laboratuvar, tıbbi müdahale odası, aşı-bebek izleme odası ve gebe takip odasına sahip Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulunduk. Yaklaşık 6 ay önce temelini atmıştık. Çok hızlı bir şekilde burayı tamamladık, şimdi peyzajına başlıyoruz. Burası büyük bir sağlık ihtiyacını karşılayacak. Sağlık hizmetinin kalitesi çok önemli. Sağlık çalışanlarımızın da kıymetini bilerek çok nitelikli tesisleri kazandırmaya devam ediyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak hayırseverlerle el ele, işbirliği içerisinde sağlık tesislerini Melikgazi'mize kazandırıyoruz. Ahmet ve Selehattin Sarıalp abilerime teşekkür ederim. Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele günlerinde sağlığın ne kadar önemli olduğunu daha da iyi anladık."