BBP Genel Başkanı Destici'nin makam aracı şehit çocuğuna sünnet arabası oldu

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin makam aracı, Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtçu'nun oğlu Yağız Efe'nin...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin makam aracı, Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtçu'nun oğlu Yağız Efe'nin sünnet arabası oldu.

Destici'nin, şehit Yoğurtçu'nun oğlu Yağız Efe için sünnet töreni düzenleneceğini haber almasının ardından verdiği talimatla, makam aracı sünnet arabası olarak süslendi.

Makam aracı, küçük Yağız'ı evinden alarak oluşturulan konvoyla sokaklarda dolaştırdı. Daha sonra sünnetin yapılacağı kliniğe başka bir araçla gelen Genel Başkan Destici, Yağız Efe'yi ve ailesini ziyaret etti.

Yağız Efe'nin sünnetinin hayırlı olmasını dileyen Destici, Bu vesileyle Şehit Mevlüt Yoğurtçu'yu bir kere daha anıyoruz, onunla birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. dedi.

Yağız Efe'nin annesi Duygu Yoğurtçu ise Destici ve BBP üyelerinin eşinin şehadetinden bu yana her zaman yanlarında olduğunu belirterek, Destici ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Destici, Yağız Efe'ye sünnet hediyesi olarak altın taktı.


AA