Başyayla Spor Kulübü Futbol Takımı Kuruldu

TAKİP ET

Karaman'ın Başyayla İlçesinde 'Başyayla Spor Kulübü' kuruldu. Kulübün futbol takımı bu yıl amatör ligde mücadele edecek.

Karaman'ın Başyayla ilçesinde, ilçe için spor tarihinde önemli bir noktaya gelmesi beklenen Başyayla Spor Kulübü, Başyayla Spor Kulübü Derneği tarafından kuruldu.

Amatör ligler için başvuru yapan yeşil beyazlı kulüp bu yıl amatör ligde mücadele edecek. 2020 yılında amatör liglerde mücadele etmeyi hedefleyen kulüp pandemi nedeniyle amatör liglerin oynanmaması kararı sonrasında bu düşüncesini ertelemek zorunda kalmıştı. 2021-2022 sezonunda amatör liglerin oynatılması kararı sonrasında harekete geçen Başyayla Spor Kulübü Derneği yetkilileri kulübü kurarak amatör ligler için gerekli işlemleri tamamlayarak Başyayla’nın spor tarihine geçtiler.

Başyayla Spor Kulübü ve aynı zamanda dernek başkanı olan Hasan Uysal, “Başyayla’nın tanıtımına ve gençlerin boş zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirmelerini imkan sağlamak için kulübümüzü kurmuş bulunuyoruz. Kulübümüzün ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Basyaylahaber.com