Başkan Şimşek İncek TOKİ sakinleriyle buluştu

TAKİP ET

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinleriyle bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinleriyle bir araya geldi.

İncek TOKİ Sosyal Tesisleri'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Şimşek, belediye hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Gölbaşı merkez ve İncek bölgesinde yapılacak projeler hakkında bilgi veren Şimşek, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların belediye hizmetleri noktasında taleplerini ve beklentilerini dinledi.

Şimşek, imkanları ölçüsünde var güçleriyle sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlayacaklarını söyledi.

İncek TOKİ konutlarında yaşayan her bir bireyin kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Şimşek, "Vatandaşlarımız yaşam alanlarında ne kadar mutlu ve huzurlu olurlarsa biz de o kadar mutlu ve huzurlu oluruz. Önceliğimiz vatandaş odaklı hizmet. Bu anlamda hep birlikte güzel işler yapacağız, güzel kalıcı eserlere hizmetlere imza atacağız. Sorunları beraber el ele verip, hep beraber çözeceğiz." diye konuştu.

Tüm Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla tasarlanmasını amaçlayan Büyük Gölbaşı Merkezi Projesi hakkında da bilgi veren Şimşek, şunları ifade etti:

"Kent meydanı ve sahil şeridinin inşasıyla tüm Gölbaşı kesintisiz şekilde meydanına ve göl kenarına bağlanacak ve yürüyerek (taşıtlardan bağımsız olarak) her bir noktası kesintisiz gezilebilecek bir hüviyete kavuşacak. Tüm Gölbaşı merkez sınırları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile birbirine bağlanacak, bu durum Gölbaşı'nı bir cazibe merkezi haline getirecek."

Şimşek, 9 etapta tamamlanacak projenin 3 yıllık bir sürede biteceğini sözlerine ekledi.