Başkan Palancıoğlu, asfalt şantiyesini ziyaret etti

TAKİP ET

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, asfalt şantiyesinde üretim yapan işçileri ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan...

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, asfalt şantiyesinde üretim yapan işçileri ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Palancıoğlu, Mimarsinan Asfalt Şantiyesi'nde üretim yapan işçilere, 1 yılda yapılan 170 kilometre asfalt yol için teşekkür etti.

Palancıoğlu ziyarette, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2020 yılında rekor düzeyde asfalt çalışması gerçekleştiren ekiple bir araya geldiklerini belirten Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu sene içerisinde üretilen 170 bin ton asfalt ile 170 kilometre yol yapıldı ve son asfalt üretimi gerçekleşti. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekip olarak arkadaşlarımız muazzam bir iş ortaya çıkardı. Yeni aldığımız iş makinalarımız ile daha nitelikli ve seri hizmet vererek bu yılı geride bıraktık. Kazasız belasız asfalt sezonunu kapatıyoruz. İlkbaharda havaların ısınmasıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2021’de de gece gündüz çalışarak ilçemize güzel hizmetler kazandıracağız. Yaptığımız yeni yollarımız Melikgazi'mize ve Kayseri'mize hayırlı olsun."