Başkan Çolakbayrakdar, belediyenin çalışmalarını denetledi

TAKİP ET

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye çalışmalarını denetledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, yeni tip...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye çalışmalarını denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını hizmete dönüştüren Kocasinan Belediyesinin sahadaki çalışmalarında denetleme yaptı.

Çolakbayrakdar, her zaman olduğu gibi 2021 yılına da çalışarak başladıklarını ve 7 gün 24 saat vatandaşın yanında olduklarını belirtti.

Her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"2021 yılının ilk pazarında Fen İşleri atölyesinde asfalt üretimine devam ediyoruz. Havaların iyi gittiği ölçüde yol çalışmalarını sürdürüyoruz. Kışın gelmesiyle kar ve yağmurun yağmasını özledik. İnşallah beklenen yağışlar başlar ve hem toprak için hem de şehrimiz için bereket olur. Kocasinan Belediyesinin bütün birimleri çalışmaya devam ediyor. Hemşehrilerimizin daha konforlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için her alanda bütün birimlerimiz, vatandaşlarımıza hizmet verebilmenin çabası ve gayreti içerisinde."