Başkan Büyükkılıç ve Palancıoğlu 2021 yılında yapılacak hizmetleri değerlendirdi

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile 2021 yılında yapılacak hizmetleri...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile 2021 yılında yapılacak hizmetleri değerlendirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda Başkan Palancıoğlu ve ilgili bürokratlarla çalışma toplantısı gerçekleştirerek, 2021 yılında yapılacak hizmetleri değerlendirdi.

Başkan Büyükkılıç, vatandaşlara hizmet etmek amacıyla gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ve bürokratlarımız ile ortak çalışma toplantısı düzenleyerek, şehrimizin gelişimine yönelik yeni yılda yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Bizleri seven, güvenen, seçen hemşerilerimize hep beraber layık olmaya çalışıyoruz. Hep söylüyoruz ama bir kez daha söyleyelim, en büyük gücümüz birlikteliğimiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeye devam edeceğiz."

Toplantıya, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ali Süslü ile Melikgazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Uğur Benli de katıldı.