AYBÜ'den "Duygu Yönetimi" konferansı

TAKİP ET

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Kariyer Planlaması ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAR-MER) tarafından öğrencilere yönelik "Duygu Yönetimi" konferansı verildi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Kariyer Planlaması ve Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAR-MER) tarafından öğrencilere yönelik "Duygu Yönetimi" konferansı verildi.

AYBÜ Esenboğa Külliyesi'nde verilen konferansta konuşan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emine İnan, iş hayatında başarının sırlarından birinin de duygu yönetimi olduğunu belirtti.

Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı konferansta İnan, "Duygu nedir", "duyguların işlevleri", "duyguların nedenleri ve sonuçları", "duygusal zeka", "duygu düzenleme" gibi konularda bilgi verdi.

KAR-MER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rahim Ay da üniversite hayatından sonra öğrencilerini iş hayatına hazırlamak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Öğrencilerimiz arasında sıkı ilişkiler geliştirmek ve onlara kariyer yolculuklarında eşlik etmek için çalışmalar yapıyoruz. Sektörel iş birliğimiz sayesinde bugüne kadar birçok öğrenciye istihdam olanakları sunduk. Yapacağımız yeni projelerle Türkiye’de ses getirecek bir konuma geleceğiz inşallah." diye konuştu.


AA