ATSO Başkanı Çetin'den, Kurban Bayramı mesajı

TAKİP ET

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çetin, mesajında, salgın...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetin, mesajında, salgın nedeniyle yaklaşık iki yıldır dini bayramların ziyaretlerle kutlanamadığını belirterek, bayramların birlikteliği artıran manevi günler olduğunu ifade etti.

Bayramların sevinç, mutluluk ve barış anlamına geldiğini vurgulayan Çetin, güzel günler için bayramda da salgın kurallarına uyulmasını istedi.

Bu yıl Kurban Bayramı'na yoğun bir aşılama seferberliğiyle başladıklarını anımsatan Çetin, şunları kaydetti:

"Umut ediyorum ki kısa zaman içerisinde pandemiyi yeneceğiz. Vatandaşlarımızdan önümüzdeki güzel günler için bu bayramda da temizlik, maske ve mesafe kurallarına azami ölçüde uymalarını rica ediyorum. Dini bayramlar yardımlaşma ve dayanışma günleridir. Pandemi süreci iş dünyamıza zor bir dönem yaşattı. Bu bayramda yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze çok daha sıkı sarılmamız gerekiyor. Bizim milletimiz birliktelikle her türlü zorluğu aşacak güçtedir. Pandemi tünelinin ucundaki ışık görülmüştür. Kurban Bayramı’nın bu karanlık tünelden çıkışın, ekonomide toparlanmanın, güzel günlerin habercisi olmasını diliyorum."