Araç Kiralama Hizmetinde Güven Ve Kalite

TAKİP ET

Araç kiralama işi her şeyden önce güvene dayanır.

Araç kiralama işi her şeyden önce güvene dayanır. Bizler müşteri memnuniyetini benimseyen bir misyon ile yola çıktığımızdan bu yana prensiplerimizden ödün vermeden hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerimizde müşterilerimizin araç kiralama konusundaki beklentilerini ve isteklerini analiz ederek bu doğrultuda hizmet veriyoruz. Kaliteli hizmet anlayışının yanı sıra en uygun fiyat listeleri ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. "İşimiz İşinizi Kolaylaştırmak" sloganı ile hizmet sunan firmamız gizlilik politikasını da benimsediği için bizim ile paylaştığınız kişisel bilgilerin güvenilir bir ortamda saklanmasını sağlıyoruz.

 

Geniş Araç Filosu

 

Filomuzda bulunan araç sayısı binin üzerinde olmak ile birlikte kiralanan araçta sorun yaşanmaması için araçlar 15 bin kilometrenin üzerinde değildir. Son model araçların konforunu müşterileri ile paylaşan firmamız sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir ekip yardımı sayesinde hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Oldukça geniş bir araç filosuna sahip olmak ile birlikte bu filo içerisinden farklı marka ve modellerden oluşan araçlar bulunuyor. Ayrıca müşterinin talebine göre otomatik ya da manuel vites araçlar da filomuzda mevcuttur.

 

Ekip arkadaşlarımızın deneyimleri sayesinde en uygun aracın belirlenmesinde müşteri doğru tercihi kolay bir biçimde yapabiliyor. Günlük araç kiralama hizmetinin yanı sıra firmamızdan müşterilerimiz haftalık ya da aylık olarak da araç kiralayabiliyor. Bir şehirden teslim aldığınız aracı başka bir şehirde teslim edebilmenin konforunu sağlıyoruz.

 

Ekonomik Fiyat Listesi

 

Kurumsal bir yapıya sahip olan araç kiralama firmamızın merkezi Ankara'da bulunmak ile birlikte İstanbul, İzmir ve Samsun gibi ülkenin en büyük 3 şehrinde ofisi bulunuyor. Araç teslim hizmetini de bulabileceğiniz firmamızdan bulunduğunuz bölge için araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra güvenliğe fazlasıyla önem veren firmamızın araçlarında bebek koltuğu da bulunuyor. Ayrıca adres bulmayı kolaylaştıran ve sürekli güncellenen bir navigasyon hizmetini de müşterilerimize sunuyoruz.

 

Sektörde adından sık sık söz ettiren araç kiralama firmanız kar odaklı değil müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyor. Bu sebep ile kaliteli hizmetleri piyasaya göre en uygun fiyat listeleri ile sunuyoruz. Uygun araç kiralama özelliğinin dışında firmamız aracılığı ile kiraladığınız her araç sıfıra çok yakındır. Bu neden ile herhangi bir problem ile karşılaşmıyorsunuz.