Antalya'da falezlerde bulunan cesedin üniversitede görevli bilgisayar mühendisine ait olduğu belirlendi

TAKİP ET

Antalya'da falezlerde bulunan cesedin, 18 gündür kayıp olan Akdeniz Üniversitesinde görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici'ye ait...

Antalya'da falezlerde bulunan cesedin, 18 gündür kayıp olan Akdeniz Üniversitesinde görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici'ye ait olduğu tespit edildi.

Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki falezlerde bulunan ve üzerinden kimlik çıkmadığı için kime ait olduğu belirlenemeyen cesedin Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı. Yakınlarının yaptığı teşhis sonucu cesedin Akdeniz Üniversitesinde bilgisayar mühendisi olarak görev yapan Çağrı Sertaç Kesici'ye ait olduğu belirlendi.

- Rektörden başsağlığı mesajı

Öte yandan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir süredir kendisinden haber alınamayan üniversitenin emektar çalışanlarından bilgisayar mühendisi Kesici'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğini kaydetti.

Özkan, "Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarımıza sabır diliyorum." ifadesini kullandı.

Lara bölgesindeki falezlerin plajında yüzenler, 28 Mayıs'ta kayalıklarda bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarında bulunmuş, bölgeye giden ekipler, hareketsiz kişinin hayatını kaybettiğini belirlemişti. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.