AK Parti Polatlı İlçe Danışma Toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Ankara'nın Polatlı ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı danışma toplantısı gerçekleştirildi

Ankara'nın Polatlı ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı danışma toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, il başkanlığındaki toplantıda yaptığı konuşmada, varlık sebeplerinin millete hizmet olduğunu söyledi.

Davalarının millete hizmet olduğunu dile getiren Erdoğan, "TBMM'de 50 gün kadar zorlu bütçe görüşmeleri geçti. 2023 yılı bütçesi gerçekten bu milletin bütçesi, eğitimin, savunmanın daha güçlü olması için hazırlanmış büyük bir bütçe." dedi.

Karadeniz'de 1 trilyon dolar değerinde 710 milyar metreküp kapasiteli doğal gaz yatağının keşfedildiği anımsatan Erdoğan, ülke insanının baharda bütçe konuşmayacağını, alınan tedbirlerle ekonominin halkın gündeminden çıkmakta olduğunu ifade etti.

Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir de 2023 seçimleri öncesinde AK Parti'nin tüm kademeleriyle var güçleriyle vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını belirterek, 2023 seçimlerinin partilerinin zaferiyle sonuçlanacağını kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ebru Kurban Yaldız, İl Yönetim Kurulu Üyesi Talha Yasir Çağatay ve partililer katıldı.

Milletvekili Erdoğan ve beraberindekiler, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, ilçede yayım hayatını sürdüren Polatlı Postası ve İstiklal gazeteleri ile esnafı ziyaret etti.



AA