AK Parti Polatlı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

TAKİP ET

AK Parti Polatlı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada,...

AK Parti Polatlı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, son 20 yılda yaptığı hizmetlerle dünyadaki sayılı liderler arasına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mustafa Kemal Atatürk ile kıyaslandığının düşünülmesinin muhalefetin algı operasyonu olduğunu söyledi.

Atatürk'ün arkadaşlarıyla Türkiye'yi kuran ve bugüne gelmelerine vesile olan devlet adamı olduğunu vurgulayan Arslan, Muhalefetin tek motivasyonu, tek vaadi Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den kurtulmak. Türkiye ne olacak, hangi ekonomi programı uygulanacak, milletin beklentilerini nasıl karşılayacaklar, kendileri de bilmiyor. Muhalefet bir bilinmezlik denklemi kurdu, orada debelenip duruyor. Muhalefetin tek çözümü, projesi eskiye dönmek. Bizim 20 yılda dönüştürdüğümüz, dünya standartlarına getirdiğimiz Türkiye'yi eski haline çevirmek. Ne vesayetin güçlenmesine ne Türkiye'nin fay hatlarının oynatılarak eski kötü günlere dönülmesine müsaade ederiz. ifadelerini kullandı.

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı ihdas edildiğini, ücretlilerin, emeklilerin enflasyona ezdirilmediğini, EYT, 3600 ek gösterge sorunlarının çözüldüğü anlatan Arslan, Üreticiye, yatırımcıya, sanayiciye her tür desteği sağlıyoruz. Esnafımıza 100 milyarlık kredi paketi açıkladık. Büyüme oranımız ilk 6 ayda yüzde 7,5 olarak gerçekleşti. Son çeyrekte aynı seyrin takip edileceği bekleniyor. Cumhuriyet tarihinin 31 milyon ile en yüksek istihdamını, yüzde 9,6 ile en düşük işsizliğini gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyet tarihinin en büyük konut kampanyasına iştirak edenlerin sayısı 7,5 milyona dayandı. diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ebru Kurban Yaldız, Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlı, eski Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik ile partililer katıldı.



AA