AK Parti Milletvekilleri Perşembe Pazarı Esnafıyla buluştu

TAKİP ET

 'Türkiye Yüzyılı' için 'hemen şimdi' diyoruz

Karaman AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, Karaman halkına seslenerek "Türkiye Yüzyılı İçin Hemen Şimdi" çağrısında bulundu.

Bugün Perşembe Pazarı’nda Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden AK Parti Milletvekili Adayları ekonomide istikrarın önemine vurgu yaparak seçimden sonra da ekonomik gelişmelerin olumlu yönde devam edeceğini ifade ettiler.

28. dönem milletvekili seçimleri için yeniden birinci sıradan aday olan Milletvekili Eser, "Karaman için, Türkiye için, 'Türkiye Yüzyılı' için 'hemen şimdi' diyoruz. Gençlik için, kadınlar, engelliler için, 85 milyon için 'hemen şimdi' diyoruz." dedi.

Vekil Eser konuşmasında; "Hep birlikte yeniden 'Bismillah' diyoruz. Karaman için ülkemiz için, milletimiz için, insanlık için 14 Mayıs Seçimleri hayırlı olsun. İnşallah el ele, omuz omuza, millet olarak daha aydınlık, daha güçlü, yarınlara, yürüyüşümüze 15 Mayıs günü çok farklı bir başlangıç yapacağız. İnşallah ülkemizin iddiasını daha yukarılara taşıma yolunda birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyede tutarak iddiamız ile yarınlara yürüyeceğiz. Başlangıcımız hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Pazar gezisinde tüm vatandaşlarla kucaklaşarak samimi sohbetlerde bulunan AK Parti 2. Sıra Adayı Osman Sağlam da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin başarılı bir uygulama olduğuna vurgu yaparak 15 Mayıs’tan sonra çok daha güzel ve güçlü bir şekilde uygulanacağını söyledi.

Sağlam vatandaşlarla yaptığı sohbette: “Yaklaşık 30 gün sonra millet iradesi bir kez daha tercihte bulunacak. Bir yanda Cumhurbaşkanı seçilecek diğer yanda TBMM oluşacak. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5 yılda başarılı bir uygulama ile milletimizin huzurunda. 15 Mayıs’tan sonra daha güçlü bir şekilde uygulanacak inşallah” dedi.