AK Parti Eskişehir Milletvekili Günay'dan Anneler Günü mesajı

TAKİP ET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'dan Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Günay, mesajında, annelerin gözünde çocuklarını...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'dan Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günay, mesajında, annelerin gözünde çocuklarını asla büyümediğinin altını çizdi.

Annenin ışık tutan, yol gösteren, onu hisseden, hissettiren, paylaşan, artıran ve daha nice eylemler ile sıfatlara sahip olduğunu ifade eden Günay, şunları kaydetti:

"Annelerimiz bizim en kıymetlilerimizdir. Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır ile hayatımıza yön veren ve bizi bugünlere getirenlerdir. Annelerimiz sadece bir gün değil her günümüzün kahramanı, umudun, merhametin, şefkatin, gücün ve kararlılığın adı oldular. Maalesef geçen sene olduğu gibi bu senede annelerimize kavuşmada sıkıntılıyız. Ama onlar bizim en kıymetlimiz ve başımızın tacı. Onların sağlığı için onlardan uzak kaldığımız bu kapanma günlerinde her şeyin değerini anladığımız gibi onların değerini bir kez daha anladık. En sevdiklerimizden uzak kalmanın imtihanını inşallah hep birlikte vereceğiz. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi inşallah bu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını günleri yakın zamanda son bulacak. Başta tüm şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlar, ebediyete uğurladığımız annelerimizi ise rahmetle yad ederim."