Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçe ve çevre düzenlemesi yapıldı

TAKİP ET

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçe ve çevre düzenlemesi yapıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla, okul çevresinde yeşil alan düzenlemesinin yanı sıra park araç gereçleri yerleştirildi.Ekipler tarafından yeşil alan dışında kalan bölgede ise sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.Büyükşehir Belediyesi ve Develi Belediyesi işbirliğinde yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçe ve çevre düzenlemesi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, okul çevresinde yeşil alan düzenlemesinin yanı sıra park araç gereçleri yerleştirildi.

Ekipler tarafından yeşil alan dışında kalan bölgede ise sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ve Develi Belediyesi işbirliğinde yapılan çalışmadan dolayı lise idarecileri, okul bahçesine Okulumuzun bahçe ve çevre düzenlemesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç ve Sayın Mehmet Cabbar'a teşekkür ederiz. yazılı pankart astı.


AA